Hírek

2021.04.15. Köszönjük Nektek, Veletek vagyunk!

Az Esztergomi Várszínház is csatlakozott a kaposvári Csiky Gergely Színház kezdeményezéséhez, mellyel a hazai színházi világ dolgozói kifejezhetik hálájukat a járvány elleni küzdelem hősei felé.

Mi még zárva tartunk, a főszerep most a frontvonalon dolgozóké.

korhaz

Színházunk dolgozói nevében köszönetünket fejezzük ki az egészségügyi dolgozóknak, az orvosoknak, az ápolóknak, a mentősöknek, a rendőröknek, a katonáknak, a bolti dolgozóknak, a tanároknak, az önkénteseknek és mindazoknak, akik mindannyiunk biztonságáért dolgoznak, a frontvonalban szolgálnak.

Előzmény: A Csiky Gergely Színház KÖSZÖNJÜK NEKTEK, VELETEK VAGYUNK! címmel nagyszabású kampányt indított a minél szélesebb körű oltakozási hajlandóság növelése érdekében. A koronavírus-járvány harmadik hullámában minden korábbi esetszámot fölülmúl a megbetegedések száma, a kaposvári teátrum menedzsmentje és társulata kiemelten fontosnak tartja, hogy fölhívja a figyelmet a frontvonalban dolgozók áldozatos, lelkiismeretes és kitartó munkájára, arra bíztatva minden előadó-művészeti szervezetet, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez.

Miután színházak zárva tartanak, az elmaradt esti tapsokat a frontvonalban szolgálók elismerésére ajánlják, ezért arra kérnek mindenkit, hogy a színházi előadások kezdeti idejében, azaz esténként 19:00 órakor közösen nyissanak ablakot, álljanak ki az erkélyre, és tapsolják meg azokat, akik a mindennapokban értünk és egészségünkért harcolnak.

Legyenek főszerepben a frontvonalban dolgozók! Mindemellett a kampány ráirányítja a figyelmet az oltakozás fontosságára.

 

JEGYVÁSÁRLÁS:

Online: JEGYx1.hu

Hagyományos jegyvásárlás:
Tourinform Esztergom Iroda
Esztergom, Széchenyi tér 21. tel.: 06 30 449 0044
a Cathedralis Tours Utazási Irodában
Esztergom, Bajcsy-Zsilinszky utca 26. tel.: 06 33 520 260
illetve előadás előtt a helyszínen.
A rossz idő miatti helyszínváltozás a Facebookon.
Elérhetőségek:
Facebook: Esztergomi Várszínház
Email: varszinhazegom@gmail.com

Köszönet támogatóinknak!